Lambovics László

lambo-300x400-01

Személyi edző

Végzettség:International Wellness Institute Testépítés-Fitnesz sportedző

Telefon:+3630 2094627

Email:lambolaci@gmail.com

Mottó:Inkább a sporttól függjek, mint bármi mástól!

Bemutatkozás:
8 Éves korom óta mindenem a sport! Nem tudok két napnál többet elképzelni nélküle, talán egy hétvége eltelik és vágyom is vissza az edzéshez 
Vízilabdával kezdtem aztán futballozni mentem a Ferencvárosba 6 évet és utána még 4-et a Diósdba. A küzdősportok ezalatt az idő alatt is nagyon érdekeltek, úgyhogy belevágtam! Azóta Thai Boxolok és szívesen kipróbálok minden küzdősportot ami a fejlődésem szolgálhatja! Emellett nagyon szeretem a klasszikus testépítést, amit a foci és a bunyó mellett se tudtam elhagyni, mértékkel persze, hogy a gyorsaságom és rugalmasságom rovására ne menjen!
Hálás vagyok a sportnak, mert mindig jó emberek közt és jó társaságban voltam, rengeteget adott gyerek és felnőtt koromba is!
Nincs mozgás amit ne próbálnék ki vagy csinálnék szívesen! És ezt a függőséget szívesen adom át másnak is! Legyen szó egy versenyre való felkészülésről, vagy közérzet javításról, fogyásról vagy épp izomtömeg növelésről, a táplálkozástól kezdve az edzésig vagy csak a hétköznapok energikusabban történő megéléséig, bármiben tudok segíteni!